Cez prekazky ku hviezdam

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Potrebujem do srdca jednu velku dieru...

.. v hlave mi vŕta veľký otáznik

Včera som opäť nemohol zaspať , znovu som premyšlal , aké by to bolo KEBY ... Tento veľky otáznik ma už dlho prenasleduje a často nad ním po nociach premýšľam.

Čo je však zaujimavé , zabúdam na to aké to bolo , zabúdam na všetky momenty ktoré mi tak ublížili . Hlavou mi blúdia všetky tie dobré chvíle ktoré sme spolu zažili , na naše spoločné chvíle a na rozoberanie všetkého pozemského a aj toho nadpozemského , mimo nášho chápania.

Ako to , ze všetko čo ma viedlo a presvedčilo k odchodu sa mi vytráca z hlavy ako ranná hmla a a zlé spomienky ako i tá hmla postupne riednu a miznú.

Ako to ,že mi zlyhal moj obranný mechanizmus , tá sila , ktorá vo mne driemala , ktorá mi triedila všetky myšlienky vo mne a kriesila vo mne vieru , že sa zobudím ráno a opäť bude všetko OK

Občas ma večer vytrhnú z premýšlania jej smsky ... Že vraj ako sa mám ... Akoby som sa mal mať , keď sama dobre vieš , ako mi je smutno , že by som to najradšej všetko akosi prinavrátil späť a pozmenil aby to bolo opäť pekné ako kedysi. Ťažké je hľadieť pred zaspávaním doľava a oči ponechať ňa prázdnom ramene , na ktorom kedysi spočívala tvoja hlava a na ktorom si tak sladko spala.

Je fajn vravieť si že sa máme radi a že si chýbame , a je pekné že viem takmer kedykoľvek prísť a Ťa objať aj napriek takej vzdialenosti ktorá nás delí...

...Ale mne to akosi nestačí

Potrebujem to/ťa akosi dostať von , zmeniť tuto status-quo situáciu , jednodocho potrebujem jednu veľkú dieru do srdca , aby si z nej mohla vypadnúť von.

 


Číre šialenstvo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014