Cez prekazky ku hviezdam

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Osud ci nahoda ?

ako som spoznal Marcelu :-)
Jedneho pekneho dna (tusim to bola nedela) som si zaumienil opet nastivit ICE PLANET (korculovanie ) v Milton Keynes . Nablaznil som Evku a Simonu na tento vylet , nech nejdem sam . Pekne sme rano nabalili liter granka a liter caju do termosiek a vyrazili sme pockat bus na zastavke v centre mesta . Avsak ma tam baby prekvapili s tvrdenim , ze oni radsej pojdu "shoppingovat" do mesta  .... Tak som sam ako blbecek pobral na ladove klzisko bez nich (tak im treba ! nech ich vlaci zo sebou dakto iny ! (ak sa vobec niekto najde ;-) ).
Po cca 30 minutach kruzenia na ladovej ploche som spadol ( a patricne pozanadaval - "do riti") na tieto slova sa otocila babenka predo mnou s vyrazom prekvapenia " ty si slovak ?! ... jeeejjj  !".
Akoze neskutocne cudny sposob zoznamenia :-) .. originalny , ale cudny
 ... Zvysok vyletu som stravil kecanim ... Bol som celkom prekvapeny , ze v milton keynes je malo slovakov v porovnani s lutonom (podla jej slov som prvy slovak po 3 mesiacoch co je tu). Okrem pobytu v anglicku som zistil , ze mame mnoho spolocneho :)
Tak sme sa zahruzili do rozhovoru , ze sme presvihli zatvaracie hodiny korculovania pre verejnost , tak nas ako posledne mačence vypratali z klziska .
Vonku bola zima ako v rohu , tak som sa zachoval ako dzentlmen a obliekol cez nu pullover (aj ked som jej pri zipsovani pricvakol kozu na krku) . Sice som bez pullovra prechladol a mal som vecer 39 stupnov teplotu , ale stalo to za to ...
Pri spolocnych vecerach u nej som zistil , ze v kuchyni nam ide vyborne spolupraca (i ked podla jej slov som bol prvy clovek , ktoreho videla odkosťovat kuracie stehna :-)) )
Je pekna , mlada (17r) , hnedovlasa , modrooka , skromna a sikovna ... co je vsak poprdeli , je fakt , ze odchadza o 3 tyzdne !!!

ach len to moje prekliatie ...

Číre šialenstvo | stály odkaz

Komentáre

  1. nebud smutnyyyy !
    To takto bolo vzdy s tvojimi laskami , v tom najlepsom nastal prudky zlom , ktory vas vzdy rozdelil . Kazdy sa pobral svojou cestou ,vase chodnicky sa rozdelili. Lenze nezabudni , ze cesty sa aj spajaju a nikdy netreba zanevriet na lasku . Pokial sme mlady , treba v nu verit , pretoze je to vec , vdaka ktorej sa tento svet kruti.
    publikované: 06.11.2007 02:01:18 | autor: KaTkA (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014